Wat is MKB Bouw?

MKB Bouw is een ondernemersorganisatie voor MKB ondernemers in de bouwnijverheid. De vereniging maakt zich sterk voor de belangen van MKB ondernemers in de bouw.

De MKB-ondernemer die actief is in de bouwbranche is de spil in zijn bedrijf. Meestal werkt hij zelf mee en daardoor blijft er weinig tijd over om zich te verdiepen in allerlei onderwerpen die voor zijn bedrijf wel degelijk van belang zijn. MKB Bouw kan de ondernemer hierbij behulpzaam zijn. De vereniging beschikt over tal van te downloaden formulieren en modellen, waardoor uw bedrijf zich veel externe kosten kan besparen.

huizen in aanbouw

Aannemersfederatie Nederland

Aannemersfederatie NederlandDiverse brancheorganisaties van Hoofdaannemers en Gespecialiseerde Aannemers in Bouw en Infra, waaronder MKB Bouw, zijn sinds begin 2008 verenigd in Aannemersfederatie Nederland; Bouw en Infra. Gezamenlijk behartigen zij de belangen van mkb-aannemers in bouw en infra.

Op het speciale ledendeel van Aannemersfederatie Nederland vindt u informatie en dossiers die belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering. Uiteraard hebben MKB Bouw leden toegang tot het ledendeel. Te vinden zijn onder meer dossiers over: arbeidsomstandigheden, garantiefonds onwerkbare dagen, verzuimbeleid, detachering, debiteurenbeheer, Algemene Voorwaarden en aannemingsovereenkomsten. Tevens kunt u de CAO Bouwnijverheid downloaden.

Dure kantoren op zichtlocaties; daar doen wij niet aan. Ondernemersorganisatie MKB Bouw investeert liever in goede dienstverlening.

 

Copyright © 2017. Alle rechten voorbehouden.